El PSC d’Olot presenta un decàleg de propostes de cara a les municipals

Amb vistes a les eleccions municipals d’Olot, el PSC ha treballat 10 propostes que creu que poden ajudar a millorar la ciutat, 10 punts que volen reforçar a partir de la participació ciutadana. Els aniran traslladant setmanalment a la ciutadania perquè hi digui la seva.


El PSC ha presentat 10 propostes per planificar i desenvolupar a la ciutat en els propers 10 anys. A l’antic hospital, creu que s’hi podrien encabir apartaments per a estudiants que tinguessin l’oportunitat de col·laborar amb el geriàtric o possibles pisos tutelats par a la gent gran. En l’àmbit de l’habitatge, proposen enderrocar o recuperar edificis en mal estat i destinar-los a lloguer social, tant al centre com a la perifèria.

Per a la dinamització del barri vell, pensen que Can Sacrest ha de ser un nucli d’activitat cultural i pedagògica, tot i que amb una biblioteca central, sinó amb una segona biblioteca complementària a la Marià Vayreda.

Josep Guix, candidat PSC Ajuntament Olot: “Nosaltres diem, la biblioteca normal ja funciona. Podem adquirir alguna casa que hi ha a l’entorn, i continuaríem la biblioteca allà on està. Targeta groga a l’equip de govern de Convergència que ha fet molt poques actuacions al barri vell”

A més, el PSC proposa la millora d’algunes entrades a la ciutat amb la vista posada a la construcció de la variant, la continuació de les reformes a l’entorn del riu Fluvià, o posar èmfasi en la millora de la Formació professional i l’Espai Cràter per atraure turisme familiar. També volen fomentar la pràctica de l’esport, amb l’ampliació del pavelló, la construcció de la piscina coberta, la millora dels camps de futbol base o donant resposta a noves demandes de noves disciplines. Consideren l’educació un eix vertebrador i volen reactivar l’oferta de l’Escola Taller. Finalment, tenen propostes per millorar la seguretat a la ciutat i millorar el dia a dia amb una mesura que han anomenat Olot, Ciutat per a les persones. Aquestes propostes les volen anunciar setmanalment a través de la premsa, el web del grup municipal i les xarxes socials, amb missatges que permetran completar una enquesta de manera telemàtica.

Jaume Mir, Regidor PSC Olot: “Això anirà acompanyat d’una enquesta per demanar-los primer si creuen que aquest és un tema prioritari o no i si creuen que les nostres propostes són les adequades o no, si en poden aportar de noves i que ens ajudin a complementar-les”

Deixa un comentari