Els equips ‘júnior’ i ‘A’ del CPA Olot afronten els Campionats de Catalunya amb ganes de mostrar les seves evolucions

Cap de setmana de patinatge a Reus, en motiu dels campionats de Catalunya de Grups de Show. El Club Patinatge Artístic Olot hi participarà amb diversos equips i avui ens fixem amb les formacions A i júnior, que afronten el català després d’acabar segones i quartes al gironí, respectivament.


Segona cita important de la temporada pel Club Patinatge Artístic Olot aquest cap de setmana, en motiu dels Campionats de Catalunya de Grups de Show que es disputarà a Reus, on hi seran presents les diferents formacions olotines.

El protagonisme el captarà, de ben segur, el primer equip que mirarà de recuperar l’hegemonia envers el Girona, que va vèncer a les olotines al seu pavelló fa unes setmanes al Campionat Gironí. Però també serà un cita important per a la resta de l‘equip, com l”A’, segons a Girona amb el “No em tallis les ales”. Des de l’equip asseguren sentir-se molt més segures de cara aquest cap de setmana.

Marina Prat, patinador de l’equip A CPA Olot:”Jo crec que la sensació d’estar dins la pista quan vam entrar en el territorial era que no estàvem gaire segures del ball, però ara amb els entrenaments i tot ho veiem més segur.”

D’altra banda, l’equip junior encara en campionat català sense pressió i ganes de gaudir del “Dóna’m corda”, després de ser quartes al Campionat Gironí. Un equip compromès que ha treballat molt dur les últimes setmanes.

Júlia Lluch, patinadora equip júnior CPA Olot:”Sí, perquè estem satisfetes del treball realitzat al territorial gironí. Sempre es pot millorar i per això els entrenadors ens demanen millora pel català.”

L’equip júnior sortirà en la segona posició del programa, el diumenge a les set menys deu de la tarda mentre que l’equip A competirà el diumenge, des de la cinquena posició de l’ordre de sortida, a les sis i deu de la tarda.

x