La tercera edició del Dansem Garrotxa uneix 180 balladors a favor de Càritas

Dansa i solidaritat s’uniran aquest diumenge al Teatre Principal d’Olot. Càritas Garrotxa i una quinzena d’escoles de dansa de la comarca organitzen el Dansem Garrotxa, un conjunt d’actuacions que serviran per a recollir fons per a l’entitat garrotxina.


Sardanes, bachata, country, break dance o flamenc són algunes de les danses que compartiran escenari aquest cap de setmana a Olot, per una bona causa. El Teatre Principal d’Olot acollirà la tercera edició del Dansem Garrotxa, una iniciativa solidària de Càritas amb la col·laboració  d’uns 180 balladors, d’una quinzena d’escoles de dansa de la comarca.

Carles Oller: President Càritas Garrotxa: “Serà una hora i mitja molt variada i dinàmica, molt alegre perquè la degustació dels balls és molt heterogènia. Són 15 escoles que participaran”

L’espectacle, format per actuacions de cinc minuts cadascuna, començarà a les cinc de la tarda del diumenge. Les entrades es poden adquirir a Can Trincheria, al web del Teatre Principal i a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. El preu general de l’entrada és de deu euros i de sis per als menors de dotze anys. Tots els fons recollits es destinaran programes de Càritas a la comarca.

Mitja hora abans de l’inici i mitja hora després, a l’exterior del teatre, els grups d’Ofolk i Country qui pugui oferiran animació per a tothom.

 

 

 

Deixa un comentari