L’Institut Municipal d’Educació ofereix a uns 300 alumnes de secundària de la comarca una audició de música clàssica teatralitzada

En el marc de les activitats de la guia de recursos Educatius de l’Institut Municipal d’Educació uns 300 alumnes de primer i segon de secundària de tota la comarca van poder gaudir d’una audició de música clàssica teatralitzada a càrrec de l’Orquestra de cambra de l’Empordà al teatre Principal d’Olot. L’activitat va servir als alumnes per fer una classe més pràctica fora de les aules.


Música clàssica amb un toc de teatre. Això és el que van poder veure uns 300 alumnes de primer i segon d’ESO d’instituts d’Olot i comarca en el marc de les activitats de la Guia de Recursos Educatius coordinada per l’Institut Municipal d’Educació d’Olot. Unes activitats que són possibles gràcies a la relació entre l’IME i els professors, en aquest cas de música, dels diversos instituts de la comarca, i que han de servir per complementar tot allò que els estudiants treballen a l’aula.

Aniol Sellabona, responsable recursos educatius IME:”Aquesta és una activitat que es programa des de la Guia de Recursos Educatius d’aquest curs amb la voluntat que sigui un recurs més pels alumnes que puguin venir a gaudir d’aquest concert, i que els hi serveixi de complement formatiu per tot el que han treballat relacionat amb la música clàssica als instituts..”

 

Ester Forment, responsable d’educatius escènics Teatre Principal d’Olot.”Sobretot aquestes audicions musicals estan pensades per fer una classe de música al teatre.”

El que van poder veure, concretament, va ser una audició a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i que portava per títol ‘Concerto a Tempo d’Umore’, la qual ja es va poder veure fa uns dies al Teatre Principal d’Olot.

 Ester Forment, responsable d’educatius escènics Teatre Principal d’Olot.”Aquest espectacle és de molta qualitat, que és el que pretenem amb tots els recursos educatius escènics aquesta temporada, amb la voluntat que de reivindicar que el teatre i la música que fem per recursos educatius, ha de tenir la mateixa qualitat que per quan és per un públic general.

D’aquesta manera els alumnes de primer i segon d’ESO d’alguns centres de secundària de la Garrotxa van poder gaudir d’un concert de música clàssica amb tocs teatrals, que no els van deixar, de ben segur, indiferents.

Deixa un comentari