S’obren les inscripcions per a una nova edició de la marxa cicloturista Terra de Remences

Demà s’obren les inscripcions de la marxa cicloturista Terra de Remences, que tindrà lloc el proper 12 de maig. La prova del Club Ciclista Bas es limita als 3.000 participants, i habitualment s’esgoten les places en qüestió d’hores. Aquest 2019, la Terra de Remences formarà part del calendari internacional UCI Cycling for all.

Molts ciclistes es marquen al calendari la data d’obertura de les inscripcions a la marxa Terra de Remences: aquest divendres 15 de febrer, a les 12 del migdia, s’obre el termini fins que s’exhaureixin les 3.000 places habilitades, un fet que passa en poques hores. De moment, i abans de permetre l’entrada general, ja hi ha més de mig miler de ciclistes inscrits gràcies al carnet amic del Club Ciclista Bas, que permet formalitzar la participació prèviament.

Aquest 2019 es celebra la 22a edició de la Terra de Remences, una de les principals marxes cicloturistes de l’estat espanyol. Enguany, forma part del calendari de la Unió Ciclista Internacional ‘Cycling for all’.

La Terra de Remences compta amb un doble recorregut, de 100 i 175 quilòmetres. Es celebrarà el proper 12 de maig, a les 8 del matí des de Sant Esteve d’en Bas. La marxa és solidària, i es destina part de les inscripcions a Oncolliga, la Fundació Albert Bosch, Càritas Garrotxa i Creu Roja.