Bosc de Tosca i Santa Pau s’enfronten dissabte a la Segona Catalana amb necessitats contraposades

Bosc de Tosca i Santa Pau s’enfronten dissabte en un derbi amb diferents objectius: els presencs volen seguir pressionant als equips de la part alta de la classificació, mentre que els groc-i-negres necessiten els punts per seguir en la lluita per evitar el descens. El partit es podrà veure en diferit per Olot Televisió.


A principi de temporada ja es contemplava el Bosc de Tosca com un dels equips forts de la Segona Catalana, i el Santa Pau era una incògnita al ser la primera vegada que competia a la categoria. Aquest dissabte, a partir d’un quart de cinc de la tarda i a Bosc de Tosca, els dos s’hauran d’enfrontar pels punts: els de Jan Miquel Salavedra volen seguir el ritme de la part alta de la classificació davant un rival que ja els va complicar el joc a l’anada, i els d’Àlex Farrés necessiten reivindicar-se a camp contrari, on encara no hi han guanyat un partit en el que portem de curs, i volen guanyar per aspirar a sortir del descens. Els dos reconeixen que serà un partit dur.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Sabem que és un derbi, que tots es coneixen, només vam poder empatar al seu camp, serà complicat, però ja que hem aconseguit canviar la dinàmica com a visitant, a veure si podem aconseguir la victòria a casa.”

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “És un rival molt dur que fa les coses ben fetes. Treballen molt bé però espero que aquesta setmana perdin perquè necessitem els punts.”

El partit serà retransmès en diferit per Olot Televisió, a partir de tres quarts de nou del vespre.