Explicaran la reforma del centre cívic de Riudaura en un acte públic aquest diumenge

Aquest diumenge 17 de febrer se celebrarà la sessió informativa sobre la reforma del centre cívic de Riudaura. Representants de l’Ajuntament, el despatx RCR Arquitectes i tècnics del consorci SIGMA explicaran els detalls del projecte, que s’ha estat treballant en els últims quatre anys. Els veïns votaran si el validen o no a finals de febrer.


La setmana del 25 de febrer al 3 de març els veïns de Riudaura estan cridats a opinar sobre la rehabilitació del centre cívic del poble en una consulta popular. Com a pas previ, aquest diumenge s’ha organitzat un acte públic per explicar-lo a la població.

David Jané, alcalde de Riudaura: Començarem, d’entrada, explicant tot el detall del projecte. Això serà el proper diumenge 17 a les onze del matí a la sala soterrània del Centre Cívic. L’Ajuntament, RCR Arquitectes, els tècnics del consorci Sigma explicaran tot aquest procés. A partir d’aquí tindran una setmana per poder venir a l’Ajuntament i veure el detall del projecte, que també podran descarregar des del web de l’Ajuntament, per tant es pot escrutar al màxim el projecte que es votarà.

La consulta popular sobre el centre cívic riudarenc no és vinculant, però sí determinant per poder reobrir l’edifici després de quinze anys. La decisió final correspondrà al proper equip de govern, ja que la candidatura de Fem Riudaura ha confirmat que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals.