Instal·len els jocs infantils pendents al Firal d’Olot i es dóna la seva reforma per acabada

El Firal d’Olot ja disposa de jocs infantils. Es tracta d’un mecanisme giratori, un tobogan, dos gronxadors i dues excavadores. Amb la seva instal·lació, es considera que l’obra de transformació del passeig està acabada, i només queden petits detalls per retocar.

Era un dels passos més esperats per l’Ajuntament d’Olot, i que ha de donar vida al principal passeig de la ciutat, el Firal: es tracta de la instal·lació dels seus jocs infantils, que ja ocupen el seu espai previst. El consistori ha destinat prop de 40.000 euros en l’adequació d’aquesta zona, amb un giratori, dos gronxadors, dues excavadores i un tobogan. Aquest pas era l’únic que faltava de la reforma del Firal, que s’ha endarrerit per la voluntat de l’equip d’arquitectes i del consistori per fer una bona instal·lació.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “L’equip d’arquitectes va decidir el model, i quan es va encomanar una part estava fabricada però altres no estaven disponibles fins després de les Festes de Nadal. Ho volíem tot al mateix temps per fer la instal·lació, i per tant vam preferir la calma a l’hora d’enllestir l’obra.”

Amb la instal·lació dels mecanismes infantils es completa així la reforma del Firal, que només té pendents alguns petits detalls.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Crec que està tot acabat, però falten detalls per tenir-lo tot en ordre.”

L’Ajuntament d’Olot no té prevista cap data d’inauguració oficial del Passeig, perquè considera que el seu ús diari ja és un bon senyal del seu funcionament. Tot i això no es descarta fer un petit acte protocolari aprofitant alguna altra activitat que es celebri a l’espai.

Deixa un comentari