La UE Olot buscarà contra el Barça B la vuitena jornada seguida sense perdre a casa

La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge el barça B, en la 25a jornada de lliga. Al seu davant els jugadors de Raúl Garrido es trobaran un equip jove i ofensiu, que ve de perdre les dues últimes jornades. per la seva banda l’Olot encadena set jornades sense perdre a casa.


La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge el Barça B, en la 25a jornada de lliga a la segona B. Un Barça B que ve de perdre els dos últims partits i que només es troben dos punts per sobre dels de Raúl Garrido. A diferència de la majoria d’equips de la categoria el filial blaugrana és un dels conjunt que aposta per tenir el domini de la pilota, una manera d’entendre el futbol semblant a la Unió Esportiva Olot.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”És un rival que t’exigeix molt. has d’estar molt concentrat, perquè a nivell individual hi ha una qualitat tècnica  evident. I estar molt concentrat perquè sabem que quan no tinguem la pilota patirem i cal estar ben ordenat, intens i sacrificar-se. Molt connectats els 90 minuts si volem fer alguna cosa.”

La Unió Esportiva Olot afrontarà el partit amb l’objectiu de continuar la bona ratxa de resultats a casa, on encadenen quatre victòries i set jornades sense perdre.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Portem quatre partits seguits guanyats a casa. crec que hem trobat una mic ala línia a seguir. i ens sentim còmodes, encara que hagin sigut partits disputats i intensos, que molts d’ells hem començat perdent, però crec que l’equip es troba molt a gust a casa.”

L’equip afrontarà el partit, molt probablement, sense Cosme, que segons Garrido encara no està preparat per jugar un partit d’aquest nivell després de les molèsties que arrastra. D’altra banda assegura que Eloi Amagat segueix en procés d’adaptació. El partit es jugarà a partir de les cinc de la tarda a l’estadi municipal, on s’hi espera una mica més de públic que en l’habitual.