Reordenen els senyals de circulació a l’avinguda Santa Coloma d’Olot per donar continuïtat al carril bici

Aquests dies estan havent actuacions a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot, a l’altura del pont de ferro. En la lògica de donar continuïtat al nou tram de carril bici que s’havia habilitat entre la font de la Puda, prop de les fonts de Sant Roc, fins a l’avinguda, el que s’ha fet és traslladar el pas de vianants, així com els semàfors, a tocar de la sortida del carril, perquè aquelles persones que caminen o circulen en bicicleta pel sender puguin travessar la carretera directament fins a tocar de l’Illa de Pasqua i continuar pel carril que a l’altra banda segueix resseguint el Fluvià. Les obres, que avui no restringeixen el trànsit, han de finalitzar en els propers dies.

Deixa un comentari