El CPA Olot aconsegueix la plata al Campionat de Catalunya després de ser superat novament pel Girona

El CPA Olot veu com li creix un rival directe com el CEPA Girona: les patinadores de Ricard Planiol aconsegueixen la plata al Campionat de Patinatge Artístic en grups de xou, només per darrere de les gironines, que aconsegueixen superar per segona vegada consecutiva a les olotines. El ball ‘No em tallis les ales’ es situa prop del ‘Bacterium’ gironí, però no arriba a superar el 9 a les puntuacions artístiques i tècniques.


El CPA Olot ha estat un dels primers grups de xou gran a sortir a la pista del pavelló de Reus al Campionat de Catalunya de Patinatge. El club olotí sortia amb la pressió de defensar el títol després d’haver baixat a la segona posició al campionat territorial de Girona. La coreografia preparada aquesta temporada, ‘No em tallis les ales’, s’ha tornat a evidenciar com un ball de gran bellesa però d’alta complexitat, igual com la metamorfosi de la papallona en què s’inspira. Les integrants del grup han comès almenys tres errors tècnics en els trams de major risc, fet que els ha penalitzat en el còmput global de les valoracions del jurat. Les puntuacions han anat del 8.2 al 8.9, insuficients per superar a un gran Girona, que ha superat de nou a les olotines per segona vegada consecutiva en el que portem de temporada.

El CEPA Girona ha aconseguit l’or amb un disc gairebé perfecte, i ha estat l’únic equip que ha superat el 9 en la majoria de les seves puntuacions. Per la seva banda, el Masnou ha quedat en tercera posició, prop de l’Olot, tot i que una de les seves notes havia arribat fins al 9.3. El Reus, que competia a casa, ha quedat en quart lloc.

Les noies de Ricard Planiol, però, encara tenen marge per acabar de perfeccionar la seva coreografia: el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic es celebra a Guadalajara en tres setmanes, un temps valuós on s’espera que les papallones olotines acabin de completar la seva metamorfosi per dir, almenys, que s’ha pogut defensar un ball rodó sobre la pista.

 

 

x