El CEF Bosc de Tosca supera el CP Santa Pau i s’emporta el derbi garrotxí de la jornada a 2a Catalana (2-0)

El CEF Bosc de Tosca s’ha emportat el derb garrotxi i ha superat el CP Santa Pau per 2-0. El partit corresponia a la jornada número 22 de lliga de Segona Catalana. El conjunt local s’ha avançat ben aviat, al minut 1 de partit, amb un bon llançament que el porter visitant no ha aconseguit aturar. Abans del final de la primer meitat, el Bosc de Tosca ha marcat el segon.

El CEF Bosc de Tosca ha guanyat aquesta tarda el derbi garrotxí contra el Santa Pau per 2-0. Els homes de Miquel Salavedra han aconseguit la victòria en el partit corresponent a la jornada número 22 de lliga de Segona Catalana. El partit ha sigut molt disputat.

La primera meitat ha estat marcada per la primera acció del partit. Al minut 1, el Bosc de Tosca ha marcat el primer gol del partit amb un bon llançament que el porter no ha aconseguit aturar. Uns minuts més tard, i a la sortida d’un córner, el Santa Pau ha reclamat mans. Les protestes han acabat amb una targeta vermella a un jugador visitant. L’àrbitre també ha expulsat Àlex Farrés, l’entrenador del Santa Pau. Amb un home més, el Bosc de Tosca ha marcat el segon al minut 43.

La segona part ha sigut molt intensa. El Santa Pau ha intentat de totes les maneres buscar el gol que donés aire a l’equip visitant, però no ha estat així. El Bosc de Tosca ha provocat un penal que no ha sabut transformar i que el porter visitant ha aconseguit blocar. El conjunt local també ha tingut clares ocasions de gol per sentenciar el partit i marcar el tercer. Però tampoc ho ha aconseguit. Una important victòria per l’equip de casa que consolida la quarta posició de la classificació. El Santa Pau es troba, però, a la disstena posició.

x