El Club Atletisme Garrotxa celebra 15 anys amb un esdeveniment que va reunir jugadors, familiars i amics

El Club Atletisme Garrotxa va celebrar aquest dissabte a la nit els 15 anys de l’entitat. L’esdeveniment va reunir els integrants del club, els familiars i amics. El club té tres equips de futbol i gairebé una quarantena de jugadors, i els darrers anys s’ha vinculat a la Unió Esportiva Olot.


El somni del Club Atletisme Garrotxa es va fer realitat. L’entitat va complir 15 anys i ho va celebrar amb un esdeveniment que va reunir els integrants del club, els familiars i amics.

David Juventeny, president Club Atletisme Garrotxa: “L’acte consisteix en el fet que fa 15 anys que som un club que fem esport per a persones amb discapacitat funcional. Crec que és un dels motius bons per a poder celebrar una fita bastant important amb un club que realment sempre ha tingut molts problemes per tirar endavant i per ser un club normal i corrent dins la ciutat”.

El club té tres equips de futbol i gairebé una quarantena de jugadors, vinculat a la Unió Esportiva Olot en els darrers anys.

Pep Berga, tinent d’alcalde: “Molta il·lusió. A darrere d’aquests 15 anys hi ha moltíssima feina. Ha donat la possibilitat que persones que no ho tenien fàcil per practicar esport ho poguessin fer. L’esport ha de formar part de les nostres vides, sigui quina sigui la nostra diversitat. La veritat és que el Club Atletisme Garrotxa ha fet una feina importantíssima”.

La seva tasca va permetre arribar a celebrar una fita impensable al començament, complir 15 anys, esdevenint una finestra al món per als seus integrants amb discapacitat.