La Unió Esportiva Olot salva un punt en el temps de descompte i amb un home menys contra el Barça B (1-1)

Un gol en el temps afegit de la segona part va donar un punt a la Unió Esportiva Olot aquest diumenge contra el barça B, en un partit ple d’ocasions i que es va posar molt complicat al minut 65, després del gol dels visitants i l’expulsió d’Iván Guzmán. Amb aquest empat els jugadors de Raúl Garrido estiren la bona ratxa a casa i sumen la vuitena jornada consecutiva sense perdre.


Partit carregat d’ocasions el que es va poder veure ahir entre Unió Esportiva Olot i Barça B, que va acabar en taules en el marcador. Des dels primers minuts de joc els dos equips van lluitar per quedar-se la possessió de la pilota en dos estils de joc molt similars. Les ocasions no van tardar en arribar per part dels dos conjunts, les primers simplement aproximacions però a mesura que avançava la primera part cada cop amb més perill, com aquesta d’Abel Ruiz , però també n’hi va haver per a l’equip local.

La segona meitat va començar igual com va acabar la primera, però amb un Barça B que per moments va posar una marxa més i va ser una constant les arribades a l’àrea de Ginard. En una d’aquestes Merville ho va aprofitar i va posar el zero a un en el marcador deixant els 1.650 espectadors que omplien el Municipal freds. Pocs minuts després l’àrbitre no xiularia un possible penal a Eloi Amagat, que ahir es va estrenar, i poc després, fruit de la frustració, l’àrbitre expulsaria amb vermella directa a Iván Guzmán, després d’una falta.

Però lluny d’arrugar-se els garrotxins ho van seguir intentant i quan gairebé s’havia acabat el partit Carles mas va aprofitar una pilota mal atrapada pel porter visitant per endinsar-la al fons de la xarxa i salvar un punt amb un jugador menys. Fins i tot marc Cosme va tenir als seus peus el dos a un, però en aquesta ocasió Jokin Ezkieta va salvar el filial blaugrana.

L’autèntic protagonista del partit, però, va ser Riqui Puig, segons Raúl Garrido sobre protegit per part de l’àrbitre.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Era frustrant que acabéssim perdent un partit que havíem jugat tant bé davant uns jugadors que són boníssims, i nosaltres els hi hem plantat cara. I més amb un home menys. És un penal claríssim, una mà claríssima, i a la següent jugada per la frustració, Iván Guzmán no reacciona bé, i jo he parlat amb ell, però hi hagut moltes decisions que no s’entenien. És a dir, no pot ser que es protegeixi jugador perquè tingui 17 anys i pesi 40 quilos, paraules de l’àrbitre, com és Riqui Puig, però Alfredo en té 19 i en pesa 50, i no se’l protegeix…”

Francesc Xavier García Pimienta, entrenador Barça B:”Un partit complicadíssim davant un rival molt dur, que creu molt en les seves possibilitats. Mai ha donat el partit per perdut encara que hagi jugat bona part de la segona meitat amb deu jugadors.”

Carles Mas, jugador UE Olot:”Bé, molt content, la veritat. La veritat és que no ho he pensat, he vist la pilota allà, i li he donat tanta força com he pogut. I al final molt i molt contents perquè ens emportem un punt que se’ns havia posat molt complicat.”

La Unió Esportiva Olot acaba la jornada vuitens a la classificació a vuit punts del play-off i del descens. La setmana que ve visitaran el Badalona, que duu tres victòries consecutives.

Deixa un comentari