Quinze escoles i grups participen a la tercera edició del ‘Dansem Garrotxa’

Dansa i solidaritat s’han unit aquest diumenge sobre l’escenari del Teatre Principal d’Olot. 180 balladors de quinze escoles de dansa de la comarca van participar a la tercera edició del Dansem Garrotxa, que va aconseguir omplir gairebé totes les localitats.


Un total de quinze escoles de dansa van participar diumenge al Dansem Garrotxa. que va omplir Teatre Principal d’Olot per una causa solidària. La iniciativa, plenament consolidada després de tres edicions, recull fons per Càritas i serveix per donar a conèixer la feina de les escoles de dansa de la comarca.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa: “Ens sembla que és un projecte consolidat i engrescador. També és transversal perquè incopora danses i balls de tot tipus a la comarca. És un projecte que té aquesta vessant doble de festa de la dansa i, a la vegada, de col·laboració amb Càritas i amb els seus projectes”.

L’espectacle va comptar amb la participació d’uns 180 balladors d’estils ben variats. Tots ells van sumar-s’hi de forma altruïsta.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa: “Nosaltres estem satisfets de la resposta de les escoles de dansa. És fantàstic, porta que truquem, porta que s’obre. Tothom està disposat a dir, si podem vindrem”.

 Mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, el grup ‘Country qui pugui’ va convidar al públic que anava arribant al Teatre Principal a ballar. El mateix va passar a la sortida, amb les balls del grup O’folk,

Els diners recollits amb el Dansem Garrotxa, que va omplir gairebé totes les localitats del teatre, es destinaran als programes socials de l’entitat.