Aquest dimarts i dimecres l’EOI d’Olot celebra les IV Jornades Culturals a l’Orfeó Popular Olotí

Demà i dimecres l’Escola Municipal d’Idiomes d’Olot celebra la quarta edició de les Jornades Culturals. Enguany es faran a l’Orfeó Popular Olotí i estan obertes a tota la ciutadania. En total s’ha programat 9 conferències de les quals 6 seran en anglès, 2 en francès i una en alemany.


Un any més l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot organitza unes Jornades culturals en les tres llengües que s’imparteixen al centre: Anglès, Francès i Alemany. Enguany es faran aquest dimarts i dimecres 19 i 20 de febrer i com en les anteriors edicions les activitats estan obertes a tota la població i són gratuïtes. Enguany com a novetat s’ha canviat de seu i es faran a l’Orfeó Popular Olotí, que permet fer xerrades simultànies en diferents idiomes.

Salut Martí, directora Escola Oficial d’Idiomes d’Olot: “Això ens dona l’opció de tenir conferències simultànies. Hi ha molta gent que vol anar a les conferències d’anglès, però si en aquell moment estaves fent una de francès o alemany, la gent marxava i potser llavors no tornava. L’Orfeó ens dona l’opció de tenir dos espais”

En total s’han programat 9 conferències. Cada tarda se’n faran tres en anglès i simultàniament, dimarts una en francès a la segona sessió i dimecres una en alemany i una altra en francès a la segona i tercera sessió. La programació completa de les jornades es pot consultar a la pàgina web de l’EOI d’Olot. Enguany és el quart any que les jornades, que inicialment es feien per als alumnes del centre, s’obren a tota la població.

Salut Martí, directora Escola Oficial d’Idiomes d’Olot: “Ho feiem sempre pels nostres alumnes i fa uns quatre anys vam provar d’obrir-ho a tothom perquè hi havia gent que ens deia que les conferències eren interessants. El primer any va tenir un gran èxit i des de llavors hem anat continuant”

Tots els conferenciants que participen a les jornades tenen la llengua en la que impartiran l’activitat com a idioma matern.

x