El CEF Bosc de Tosca i el Bàsquet Santjoanenc segueixen sumant victòries i apuntant al més alt de les seves respectives disciplines

Pel que fa a la resta de l’actualitat esportiva, el Bosc de Tosca segueix a la part alta de la classificació de la Segona Catalana després de guanyar el Santa Pau per 2 a 0, en un partit amb polèmica inclosa. En bàsquet, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc també segueix perseguint el líder després de guanyar el Quart.


La Segona Catalana vivia dissabte un derbi garrotxí més igualat del que diu la classificació: el Bosc de Tosca, situat a la part alta, va rebre un Santa Pau immers en els llocs de descens de la categoria. De seguida, el matx es va decantar a favor dels presencs, quan només passava un minut de joc. Però el Santa Pau es va veure agreujat per unes mans no xiulades per l’àrbitre dins l’àrea del Bosc de Tosca, i les seves protestes posteriors els van fer quedar amb un home menys per expulsió de Fàbrega a partir del minut 25 de matx. Abans d’arribar a la mitja part, De Cruz feia el 2 a 0 i sentenciava el derbi.

Pel que fa a la resta de partits de la categoria, el Sant Jaume va empatar a 1 al camp del Bescanó, i el Besalú va fer el mateix en la seva visita al Tossa. A la Tercera Catalana, el líder Campdevànol va guanyar de forma contundent per 0 a 3 al camp del Sant Privat, un dels pocs equips que encara el podria atrapar a la classificació en les seves aspiracions de pujar de categoria. En rugbi, el Garrotxa Banyoles va perdre 19 a 34 contra l’INEF Lleida, i segueix a la part baixa de la Divisió d’Honor.

En bàsquet, dia de festa grossa a Sant Joan les Fonts, on el Club Bàsquet Garrotxa va presentar els seus equips. En el partit posterior, els de Xevi Corcoy i Òscar Sánchez van guanyar el Quart per 63 a 54, i es mantenen a la segona posició, per sobre d’una Vall d’en Bas que també va guanyar el seu enfrontament. En aquest esport cal destacar la segona victòria consecutiva del Club Bàsquet Olot sènior femení, que es va imposar per 56 a 73 a la pista del Roda.

x