El CB Garrotxa Santjoanenc la desena d’equips a la seva afició

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc va voler celebrar dissabte la seva jornada més familiar, amb la presentació dels diferents equips que conformen aquesta temporada l’entitat esportiva de Sant Joan les Fonts. Dissabte, el pavelló es va omplir per veure els jugadors que competeixen aquest curs amb els colors blanc-i-negre de la seva samarreta, en una temporada especial: el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc compleix mig segle ininterromput de pràctica d’aquest esport al municipi.

Xevi Sala, President del CB Garrotxa: “Això per a nosaltres és una fita important, perquè dóna continuïtat a una iniciativa que va néixer ara fa cinquanta anys al pati de les monges de Sant Joan. Sempre hem fet bàsquet i n’estem orgullosos”

Aquest 2018-2019 el club compta amb 8 equips competitius federats i dos de veterans. En total, deu equips per seguir mantenint la flama del bàsquet a Sant Joan les Fonts.