El taller Verd.deGris del carrer dels Sastres es posa en marxa oferint restauració i tapisseria

A l’espai Amb Identitat d’avui anem conèixer un dels nous tallers que s’han obert al carrer dels sastres, que neixen arran d’una proposta del PIAM del Nucli Antic. Es tracta de Ver.deGris, un establiment de restauració i tapisseria situat al Carrer Carnisseries.


En el marc de les accions del PIAM del Nucli Antic d’Olot, del passat 2018, ja estan en marxa alguns dels tallers que s’han instal·lat a la zona del Carrer dels Sastres com és el cas de Verd.Degris, un establiment que es dedica a la restauració. Anna Herrero és la propietària d’aquest negoci, i porta més de vint anys dedicant-se a la restauració i tres en la tapisseria.

Anna Herrero, Verd.Degris:”Bàsicament és restaurar mobles, generalment, que és el que més necessita la gent, però també escultura, ceràmica, vidre, metalls, pedra. I després la tapisseria, una gran troballa de fa dos anys i mig meva.”

El taller Verd.Degris va obrir fa un mes i segons la propietària va dirigit a tot tipus de públic, ja que creu que la restauració es pot entendre de moltes maneres, deixant de banda que, qui més qui menys, disposa, per exemple, de mobles.

Herrero creu que una de les possibles clau de l’èxit pot ser la diversificació, per això ja està pensant en altres possibilitats de negoci al voltant de la restauració.

Anna Herrero, Verd.Degris:”Dins del projecte, la meva idea a part del taller i dels servei, volia donar classes de restauració i tapisseria, per a gent que vulgui aprendre. I també fer monogràfics un cop o dos l’any de temàtiques diverses.”

El taller Verd.Degris es pot trobar al vell mig del Nucli Antic, al Carrer Carnisseries.

x