El biker olotí Martí Vayreda fitxa per Acerbis per plantar-se en l’èlit del bicitrial

El pilot de bicitrial olotí Martí Vayreda ha fitxat aquesta temporada per l’equip Acerbis, després dels bons resultats obtinguts el curs passat, entre els quals destaca el bronze mundial en categoria cadet.

Martí Vayreda, corredor bicictrial: “Ara ja arriba un punt en el qual vull fer coses més internacionals, agafar-m’ho més en serio, anar a copes del món, competir en la categoria d’èlit, copes de França o el rànquing internacional”

Vayreda, de setze anys i número 86 del rànquing mundial afrontarà des d’aquest mes de març amb diverses copes d’Espanya, els nous reptes de la temporada, amb la mirada posada a les copes del món, per anar-se endinsant cada vegada més a l’elit d’aquest esport. Des de fa unes setmanes ja entrena en ple rendiment per arribar preparat a les principals cites d’aquest 2019.

Martí Vayreda, corredor bicictrial: “De moment estic preparant el campionat de Catalunya i el d’Espanya i també aniré a copes del món aquest any i intentaré fer bons resultats a les copes del món i passar a semi finals i poder anar al mundial i a l’europeu a veure si em seleccionen”

Acerbis és una prestigiosa marca italiana en aquesta modalitat esportiva, una gran oportunitat que s’ha guanyat aquest jove esportista de la comarca, que s’estrenarà aquesta temporada en la categoria júnior.

x