El PSC d’Olot creu que al PDeCAT li ha mancat inversió en serveis i espais públics i assegura que no reeditaria el pacte de govern

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix, va ser ahir el convidat del programa Pentàgon. Guix va criticar la falta d’inversions en serveis i espai públic que al seu parer hi ha hagut durant aquest mandat per part de l’equip de govern. Creu que s’haurien d’arreglar les canalitzacions de clavegueram a l’Avinguda de Santa Coloma i els sots de l’avinguda Sant Jordi. El portaveu del PSC també ha assegurat que, a dia d’avui, no reeditaria el pacte de govern que el PDeCAT va decidir trencar al novembre del 2017.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “Critiquem la manca d’inversió que hi ha, per exemple, en la reforma dels carrers de la ciutat. En aquests moments al vial Sant Jordi hi ha més de 79 forats perillosos”.

A dia d’avui el PSC es plantejaria repetir un pacte de govern amb Junts per Catalunya, el grup hereu del PDeCAT?

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “En principi jo li asseguro que no perquè ens van faltar a la paraula. Nosaltres vàrem fer un tracte, ens vàrem donar la mà. […] Ens han deixat a l’estacada, per tant estem enfadats, estem dolguts i en principi seria molt difícil repetir aquest pacte.

Veuria bés un pacte d’esquerres, si sumessin?

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “Nosaltres ja ho vàrem plantejar l’altra vegada, un pacte d’esquerres, el que passa és que la CUP no s’hi va voler acollir i això va quedar sobre la taula. No sé, s’ha de veure”.