La CUP Olot inicia el procés per escollir l’equip que formarà la seva llista

La CUP ja ha iniciat el procés per escollir l’equip amb el qual pretén fer possible el que el partit anomena com “el govern de transformació social d’esquerres que superi el bipartidisme” per a les properes eleccions municipals. Fins el 2 de març es podrà votar a través de la pàgina web decidimolot.cat i el dia 23 del mateix mes es durà a terme una assemblea oberta on es decidiran les 10 primeres persones de la llista del partit i l’ordre, en base a les votacions.

Lluís Rubió, Regidor de la CUP a Olot: “La CUP ja fa molt temps que treballa amb llistes obertes i el procés que farem nosaltres és similar al que vam fer el 2015, que és obrir un període d’uns 15 dies on a partir d’avui la gent pot proposar noms i llavors a través d’un formulari web de la pàgina que tenim per a aquestes eleccions, que és www.decidimolot.cat

Des del passat mes de setembre el partit ha estat treballant centrant-se en la reorganització interna recollint les propostes a través de les trobades realitzades amb diverses entitats.

Lluís Rubió, Regidor de la CUP a Olot: “Volem que l’Ajuntament respiri, volem que tingui aires nous, que es facin noves maneres de treballar amb les polítiques públiques, i per tant la nostra proposta és ferma i oberta”

Els membres de la CUP remarquen que l’Ajuntament d’Olot necessita un canvi i recorden que les votacions estan obertes a tothom qui hi vulgui participar. D’altra banda, abans de l’assemblea convocada pel 23 de març, es posaran en contacte amb totes les persones escollides a les votacions per assegurar que aquestes estan d’acord amb la seva participació en formar part del partit.