La marxa Terra de Remences està a punt de completar les places disponibles

La Terra de Remences de la Vall d’en Bas acostuma a esgotar les seves inscripcions en poques hores, però aquest 2019 el tancament de les places disponibles s’està allargant més del previst. Si bé les xifres són magnífiques, superant els 2.500 inscrits en menys d’una setmana, des de l’organització noten que s’alenteix l’entrada de ciclistes a la marxa: es tracta d’un fet que també noten altres esdeveniments similars, i ho addueixen a diferents motius.

Toni Fité, Organitzador de Terra de Remences: “Els últims anys ens ha fet mal temps, i venir a córrer en una cursa on hi ha hagut la mala sort de ploure en les darreres edicions acaba afectant d’una manera o una altra. A més, l’aparició de curses similars en altres indrets també provoca les ganes dels ciclistes de provar la novetat”

De totes maneres, queden poques inscripcions disponibles per arribar a les 3.000 places lliures. L’organització té clar que no ampliarà el número per encabir més ciclistes a la carretera, per afavorir el bon desenvolupament de la cursa.

Toni Fité, Organitzador de Terra de Remences: “Per les estructures que tenim, hem de donar els serveis que es mereixen i que puguin marxar contents. D’aquesta manera aconseguim la nostra millor publicitat, que és el ‘boca a boca'”

La Terra de Remences es celebrarà el proper 12 de maig, iniciant els seus dos recorreguts des de Sant Esteve d’en Bas.