4.000 persones segons l’organització, 5.000 segons la Policia Municipal, s’han manifestat a Olot per la vaga general del 21F

Aquesta tarda prop de 4.000 persones segons l’organització i 5.000 segons la policia local s’han concentrat davant la Plaça de les Móres d’Olot per manifestar-se en reivindicació a la situació actual dels polítics presos. Els manifestants han emprès una marxa  que ha començat a les sis de la tarda i ha seguit per la Carretera de Santa Pau, el Carrer Mulleres, la Plaça Clarà, el carrers Pere Roca i Montsalvatge i l’Avinguda Sant Joan amb la intenció d’acabar la marxa als Jutjats d’Olot.

Inicialment estava previst que la manifestació finalitzés als jutjats, però a la seva arribada, els participants han sabut que el recinte estava tancat. El comitè organitzador ha redirigit la marxa cap al Firal, on han exposat el seu agraïment a tots els participants. Aquest matí l’alcalde de la ciutat ja anunciava que la marxa podia afectar al trànsit de la capital garrotxina, i així ha estat, tot i que s’ha restablert amb normalitat quan ha finalitzat.

x