Els polígons veuen com baixa la seva activitat durant la vaga general convocada per la Intersindical CSC però moltes empreses treballen a mig gas

El descens d’activitat és evident als polígons garrotxins, on a les hores punta hi ha hagut poc moviment de circulació viària. De totes maneres, moltes empreses treballen a mig gas, atès que els camions segueixen entrant i sortint de les zones industrials.


Entre les vuit i les nou del matí, la circulació al polígon de Sant Roc d’Olot era menor del que és habitual, tot i un tall pròxim que obligava a molts cotxes a variar el seu recorregut. La Intersindical CSC, el sindicat minoritari convocant de la vaga general, considera que el seguiment a l’aturada és majoritari, i que no s’han requerit piquets en excés per incentivar el tancament de les empreses. El descens de la circulació viària és notable en la jornada, però es constata que diverses empreses mantenen la seva activitat: en algunes indústries es veia el fum sortint de les seves xemeneies, hi havia vehicles descarregant les seves mercaderies, es veien persianes obertes, i fins i tot algun treballador feia tasques a la mateixa via pública. Els talls a les carreteres, però, han afectat clarament el transport de mercaderies: a les dotze del migdia, es veien prop d’una trentena de camions estacionats al lateral del vial Sant Jordi en motiu de les afectacions viàries.

x