L’ACO estima que més del 65% dels comerciants d’Olot han seguit la vaga

Al centre d’Olot s’ha notat el seguiment de la vaga. Tant l’Associació de Comerciants com la de placers de la Plaça Mercat han consultat els socis i n’ha sortit l’adhesió a la vaga en rebuig del processament dels líders independentistes. L’adhesió d’altres establiments no associats ha fet que la vaga tingui un seguiment superior al 65%.


Aquest matí l’afluència de gent passejant per l’eix comercial d’Olot era relativa. La imatge més repetida ha estat la de persianes de comerços baixades, a excepció d’alguns establiments, com per exemple, els franquiciats. L’Associació de Comerciants d’Olot ha consultat als socis sobre el seguiment de la vaga. La consulta ha tingut un important seguiment per part dels associats, que han decidit secundar la vaga en la seva majoria, en un acord sense precedents dins l’associació. L’adhesió d’altres comerços no associats ha fet que l’entitat valori el seguiment de la vaga en més del 65%.

Jordi Rovira, president de l’ACO: “Podem dir que hi ha hagut un seguiment de més del 65% dels comerciants d’Olot. Hi ha hagut una bona part de l’associació però també s’hi han adherit molts comerciants de l’associació per donar suport a aquesta causa. […] Crec que el procés que s’està fent contra els nostres polítics catalans és totalment injust. En aquestes setmanes que s’està fent aquest judici ens podem manifestarn i ens honora poder-los fer costat des d’Olot”.

L’Associació de placers de la Plaça Mercat d’Olot també ha sotmès la decisió a votació. La majoria dels associats han decidit que s’havia de seguir la vaga, pels objectius que seguia i per la complicada logística que es preveia. Avui, els consumidors que s’han apropat a la plaça Mercat s’han trobat la porta tancada.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot: “S’ha de respectar l’opinió de tothom i ha sortit tancar per vaga. També és un dia en què costa que els repartiments arribin i al final s’ha decidit que fem vaga i que la gent pugui estar tranquila”.

x