Dembo Batchilly torna a fer treball de camp amb la Unió Esportiva Olot, un any i mig després de la seva greu lesió

Dembo Batchilly torna a fer treball de camp. L’extrem de la Unió Esportiva Olot s’ha pogut entrenar per fi amb els seus companys després d’un any i mig lesionat. Dembo es va trencar el lligament creuat durant la pretemporada del retorn a la Segona B, i ara comença a veure a prop la recuperació plena.

Així rebien els futbolistes de la Unió Esportiva Olot a Dembo Batchilly, aquest dimecres a les instal·lacions del Morrot. L’alegria és justificada: feia més d’un any i mig que l’extrem no feia treball de camp amb la resta dels seus companys, després de trencar-se el lligament creuat anterior del genoll dret l’agost del 2017, durant la disputa del Torneig de l’Estany de Banyoles. En la seva primera temporada al club, l’any del campionat de Tercera Divisió, va tenir protagonisme en gairebé tots els partits sota les ordres de Ramon Maria Calderé, anotant sis gols en el transcurs de la lliga. Però la mala fortuna li arribava a la pretemporada del retorn a la Segona B, i des de llavors la seva recuperació s’ha allargat més enllà dels sis mesos previstos inicials. De totes maneres, no hi ha previst un retorn immediat als terrenys de joc de Dembo, que no té la fitxa activa per disputar aquesta temporada.