El festival de cine ‘Vivim Muntanyes’ torna a Olot el 23 de febrer i l’1 de març

El festival de cine Vivim Muntanyes torna als Cinemes d’Olot el dissabte 23 de febrer i el divendres 1 de març. Durant la primera jornada es projectaran 10 pel·lícules en tres sessions, una a la tarda, la segona al vespre i l’última a la nit. I el divendres 1 de març es projectaran quatre pel·lícules amb dues sessions. El festival ofereix una mostra de films sota la temàtica de la muntanya, tot i que amb diverses modalitats per oferir un ventall més ampli d’opcions al públic de manera gratuïta.

Pere Gelis, Organitzador de Vivim Muntanyes: “Intentem que hi hagi una mica de tot, si us hi fixeu aquest any tenim l’Aspeleo, hi ha aquesta de córrer, la travessa amb el parapent, la noia que corre pel Puigsacabra, la de l’escalada a Sadernes i hi ha moltes disciplines del món de la muntanya. Els que configurem la organització del Vivim Muntanyes ens agrada fer diferents coses, però com és lògic a un grup heterogeni hi ha gent que els agrada més una cosa i d’altres una altra i per això procurem portar una mica de tot. També perquè entenem que no a tot el públic li agrada l’escalada, l’esquí o la bicicleta”

El mateix dissabte es durà a terme un sopar popular abans de la projecció de la sessió de nit. Aquest sopar tindrà un cost de 12 euros i els tiquets ja es poden comprar a través del web vivimmuntanyes.cat. D’altra banda, també es sortejarà una motxilla entre tots els assistents com a obsequi de part de la botiga Aresta, patrocinadora i col·laboradora del festival.

Entre les pel·lícules destacades s’hi troben ‘The Cave’, un film d’espeología, ‘En vol vers les 8.000’, on es sobrevola el Broad Peak en parapent o ‘Return to Mount Kennedy’, sobre el primer americà en fer el cim de l’Everest, entre d’altres.

x