La Unió Esportiva Olot vol arreglar petits detalls de concentració contra el Badalona per tornar a sumar a camp contrari

La Unió Esportiva Olot juga diumenge al camp del Badalona, on espera trencar la ratxa de tres derrotes consecutives com a visitant. Per afrontar el partit, Raúl Garrido no podrà comptar amb Iván Guzmán, sancionat amb dos partits per la seva expulsió contra el Barça B.

Després d’haver aconseguit convertir l’Estadi Municipal en un fortí, la Unió Esportiva Olot necessita els punts fora de casa per aspirar a noves cotes a la Segona Divisió B. Diumenge, els de Raúl Garrido visiten el Badalona, amb l’objectiu de rectificar els tres darrers partits a camp contrari, on només hi han recollit derrotes. Segons el tècnic, a la plantilla no l’amoïnen els desplaçaments, però sí que creu que han d’estar més concentrats en els petits detalls per treure un resultat positiu com a visitant.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “No li donem excessiva importància al fet de perdre com a visitants, però hem de traslladar les sensacions positives que aconseguim com a local quan juguem fora de casa: hem de millorar en aquesta sentit.”

El seu rival, el Badalona, va viure tres mesos nefastos del novembre al gener, on només va aconseguir dues victòries en aquest període, però ara l’equip escapulat arriba llançat, després de guanyar tres partits de forma consecutiva.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Estan en una fase de recuperació molt clara. Es mostren segurs, còmodes, i s’estan desenganxant de la zona baixa. Tindran la motivació de superar-nos a la classificació i serà un partit molt complicat.”

Garrido haurà d’afrontar el partit amb la baixa d’Iván Guzmán, sancionat per a dues jornades després de la vermella directa que va veure contra el Barça B. En canvi, l’equip recupera a Barnils. El matx al camp del Badalona es disputarà diumenge a partir de les cinc de la tarda.