L’alcalde d’Olot assegura que compta amb eines per neutralitzar el recurs de la Fundación Toro de Lidia

L’alcalde d’Olot ha respost aquest divendres al matí les preguntes del programa Notícies en Xarxa d’Olot Televisió. Josep Maria Corominas ha parlat de la futura visita del conseller Calvet i de diferents alternatives amb què treballen per neutralitzar el recurs administratiu dels que demanen que tornin les curses de braus.


L’alcalde d’Olot fixa en els primers dies de març la visita del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per informar del projecte de variant i altres qüestions del departament de Territori, com nous pisos de lloguer social, després que l’actualitat política no li ha permès venir abans. Sobre el recurs administratiu que la Fundación Toro de Lidia ha anunciat que interposarà perquè les curses de braus tornin a Olot, Josep Maria Corominas diu que l’equip de govern també compta amb recursos legals per impedir-les, com treure-li a la plaça els usos per acollir espectacles taurins.

Josep Maria Coorminas, alcalde d’Olot: “Si hem d’entrar en temes judicials, ja hi entrarem. Tenim armes. Treure-li [a la plaça de braus] l’ús com a centre on es puguin celebrar toros és una opció que l’Ajuntament també podria emprendre, i estic segur que el ple ho aprovaria per unanimitat”.

Corominas s’ha reafirmat en què són els regidors de l’equip de govern els que tenen l’última paraula sobre els espectacles que han d’acollir els equipaments municipals.