L’Olotx2 comença avui amb més del 80% de les places ocupades

Des d’avui fins diumenge locals i visitants podran gaudir el doble de la Garrotxa. La setena edició de la campanya Olotx2 ofereix la promoció de 2×1 en nits d’hotel, menús o activitats en una vuitantena de negocis d’Olot i comarca. La pàgina web de reserves es va obrir a finals de gener i aquest divendres migdia els restaurants havien omplert un 85% de les places i els hotels un 80%.

Gerard Xifra,  President Associació Hostalatge Garrotxa: Sempre hi ha aquells forats que s’han anat complementant. Tenim una oferta bastant extensa tant de restaurants com d’hotels. Segurament d’àpats parlem de 9.000 places entre divendres dissabte i diumenge.

La campanya té l’objectiu d’oferir un tastet de la riquesa gastronòmica, cultural i d’oci de què disposa la comarca durant tot l’any.

Estanis Vayreda, Regidor Progrés Econòmic Aj. Olot: La idea era que Olotx2 fos un gran anunci de tots els valors i actius turístics que tenim. La gastronomia, el sector turístic, el comerç.

Una seixantena de comerços també es sumen a la iniciativa, que primera vegada coincidirà amb la Botiga al Carrer. A més, també hi haurà espectacles com el d’en Peyu i música, amb el Fil Musical dissabte a la tarda i Funkids diumenge al matí.

x