La Unió Esportiva Olot empata contra el CF Badalona en un partit sense gols (0-0)

La Unió Esportiva Olot ha empatat aquest diumenge a la tarda contra el CF Badalona en un partit on cap dels dos conjunts ha aconseguit marcar. El matx ha correspost a la jornada número 26 de lliga. Els de Raúl Garrido trenquen així la sèrie de tres derrotes seguides a domicili.


L’Olot ha fet un bon joc a la primera meitat, amb un Eloi Amagat que ha estat titular. Els jugadors visitants han tingut diverses ocasions per avançar-se al marcador durant el primer quart d’hora de partit. L’Olot no ha disposat d’encert, però defensivament s’ha mostrat segur dins el terreny de joc.

La segona meitat tampoc ha aconseguit trencar l’empat a 0. El Badalona ha arrencat amb força i en el primer xut la pilota ha impactat al pal de la porteria de Ginard. Tot i això, els dos conjunts han disposat de poques ocasions de gol a la represa. Als últims minuts, els dos equips han intentat trencar l’empat al marcador i s’han vist diverses anades i vingudes a les dues àrees. El marcador no s’ha mogut i l’àrbitre ha xiulat el final del partit.

El punt aconseguit al camp del Badalona els consolida en la zona tranquil·la de la classificació. De fet, l’empat permet als olotins situar-se a vuit punts de la quarta posició i amb sis punts d’avantatge respecte a la promoció de descens. L’Olot intentarà buscar els tres punts la pròxima jornada a casa, on rebrà l’Atlètic Balears.

Deixa un comentari