La Garrotxa viu un cap de setmana de descomptes al comerç olotí amb l’Olotx2 i la Botiga al Carrer

Enguany per primera vegada l’Olotx2 va coincidir amb la Botiga al Carrer. Els comerciants i botiguers olotins van omplir els carrers de la ciutat amb parades i els seus productes. Les promocions eren diverses al sumar-se les dues campanyes.


Productes al 2×1 i productes amb descomptes de final de temporada. Aquest cap de setmana els comerciants olotins van sortir al carrer amb una doble campanya: l’Olotx2 s’ha fet coincidir amb la Botiga al Carrer. Per primera vegada la rematada final de les rebaixes d’hivern s’ha sumat a les promocions 2×1 de manera que els comerciants i botiguers van poder oferir un ampli ventall d’ofertes i descomptes. Les parades i els productes no van ser els únics que van omplir els carrers i els garrotxins i visitants també van donar-se cita pels carrers de la ciutat omplint-los ve moviment. Tot i així, la valoració de la suma de les campanyes es diversa entre els comerciants.

Marta Ubach, can Moratò: “És posiutiu perquè altres anys havien estat dies diferents i costava molt que la gent cada cap de setmana tornés a sortir. Ara al posar-ho al mateix dia hi ha més gent, inclús més que una botiga al carrer o un Olotx2.

Sílvia Margall, Promise: “Per mi és positiu però crec que per separat hagués estat millor. A més no és final de més, la gent no ha cobrat i no tothom compra. Jo crec que la setmana que ve hagués estat molt millor”.

Mariona Casadellà, cal Marxant: “Ens surt més bé tot junt, botiga al carrer i l’Olotx2,  perquè ho posem tot al mateix sac. Sinó ens és més problemàtic un altre dia tornar a venir”

La botiga al carrer i l’Olotx2 ha servit perquè els garrotxins i visitants poguessin gaudir dels descomptes i les promocions i acabar d’aprofitar les rebaixes d’hivern.

x