Els equips garrotxins de Segona Catalana de futbol han viscut una jornada nefasta

Pel que fa a la resta de l’actualitat esportiva del cap de setmana, ha estat una jornada positiva per l”Hoquei Olot B-Sensible de Nacional Catalana, pel Club Bàsquet Olot sènior femení, i per l’equip B del Club de Patinatge Artístic Olot. En canvi, els equips garrotxins de la Segona Catalana de futbol han de passar pàgina d’una jornada per oblidar.


La 23a jornada de la Segona Catalana no ha estat memorable pel futbol garrotxí: els quatre equips que hi competeixen han perdut els seus respectius enfrontaments, una coincidència que no havia passat fins al moment. El Besalú va perdre a casa seva contra el Quart, per 0 a 1; el Sant Jaume, per la seva banda, va caure davant la seva afició en la visita del Guíxols, per 0 a 2; i el marcador també es va repetir en el Santa Pau-Bescanó. La sorpresa més important tenia lloc diumenge, en la derrota per 3 a 1 del Bosc de Tosca contra el Base Roses, fins al moment cuer de la categoria. En altres esports, però, el cap de setmana ha estat força més positiu.

En hoquei, l’Olot B-Sensible per fi ha aconseguit una victòria en la fase dels millors. Els de Miqui Ràfols encara no havien guanyat en tot el 2019, però contra el Caldes van recuperar les bones sensacions i es van imposar per 7 a 3. A qui li prova molt millor l’any actual és al Bàsquet Olot sènior femení: tercera victòria consecutiva de les d’Albert Farrés, contra un rival directe com el Farners per 79 a 48.

En Vòlei, el triomf de l’Olot contra el Mundet permet que les de Carlos Costabel segueixin liderant la fase de permanència, però el 3 a 2 definitiu demostra la igualtat existent en aquesta competició.

Qui també està d’enhorabona és l’equip B del CPA Olot: la seva victòria a la Copa Catalana amb el ball ‘La font dels desitjos’ permet que el grup es classifiqui per disputar la Copa d’Espanya d’Alcoi el proper 22 i 23 de març.