La Garrotxa bull amb l’activitat de l’Olotx2

La setena edició de l’Olotx2 ha fet bullir la comarca durant tot el cap de setmana. Tres dies de promocions que, a l’espera de xifres definitives, han tingut un impacte molt positiu als establiments participants, des de restaurants fins a empreses d’activitats turístiques, passant pel comerç.


L’espectacle ‘En Peyu i en Dani’ a la sala El Torín d’Olot donava aquest divendres el tret de sortida a la setena edició de l’Olotx2. Garrotxins i visitants han pogut gaudir durant tres dies de la cridanera oferta de 2×1 en estades, menús especials, activitats turístiques i botigues d’Olot i la Garrotxa. La campanya va començar amb el 80% de les places ocupades i, a l’espera de xifres definitives, els mateixos negocis participants constaten el seu impacte positiu.

Ivan Masoliver, Càmping Lava Santa Pau: Ha estat un èxit la promoció. Recomanar a tothom que s’hi apunti per l’any que ve perquè l’expectativa de gent ha set molt bona, el temps ens ha acompanyat molt i que jo sàpiga ha estat un èxit a cada racó de la comarca.

 

Miquel Fluvià, Fluvià Òptics – La Cuina del Mercat: Hi ha molt de foraster a part de la gent local. És una activitat plenament consolidada, la gent la coneix i sap que val la pena aprofitar-ho.

Menús gastronòmics, rutes pels volcans, en trenet, en poni, concerts… són algunes de les propostes de l’Olotx2 2019 que, amb la complicitat del sector privat, ha esdevingut tot un aparador dels actius de la comarca. Enguany hi han participat una vuitantena d’empreses i més de seixanta comerços. Per primera vegada la iniciativa ha coincidit amb al Botiga al Carrer de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

Deixa un comentari