ERC Olot vol definir un model de ciutat basat en l’educació, la cohesió i la democràcia

Esquerra Republicana va presentar aquest diumenge quins són, des del seu punt de vista, els reptes de futur d’Olot i comarca en els propers anys. La candidata a l’alcaldia del partit, Anna Barnadas, va parlar de mobilitat, d’ocupació o del Nucli Antic, aspectes que volen millorar d’acord amb tres pilars bàsics: l’educació, la cohesió social i l’excel·lència democràtica.


Sota el títol Olot 2030 Esquerra Republicana per presentar públicament quins són els seus objectius a llarg termini per millorar la capital garrotxina. En un acte presentat per l’advocat olotí Joan Cañada, la candidata a l’alcaldia del partit, Anna Barnadas, va explicar els resultats de les més de mil enquestes realitzades per identificar les principals prioritats dels olotins.

Per als republicans, entre els principals reptes dels propers anys hi ha mantenir una model d’indústria competitiu i innovador, protegir el patrimoni natural, convertir Olot en una ciutat amable on la gent vulgui venir a viure, rehabilitar el Nucli Antic o millorar la mobilitat.

Anna Barnadas, Candidata a l’Alcaldia ERC Olot: Hem anat parlant d’empresa, d’ocupació, de mobilitat, d’energia, de la ciutat amable… Ho hem fonamentat tot en tres pilars bàsics: l’educació, la participació real amb democràcia i el concepte de Garrotxa, d’una comarca potent i que treballi conjuntament.

ERC Olot creu que en aquests moments no hi ha un model de ciutat, i en les properes setmanes presentaran un projecte per a definir-lo.