L’equip B del CPA Olot guanya la Copa Catalana de patinatge artístic i es classifica per la Copa d’Espanya d’Alcoi

L’equip B del CPA Olot va guanyar dissabte la Copa Catalana de Patinatge Artístic, celebrada a Cassà de la Selva, amb la coreografia ‘La Font dels desitjos’. Els patinadors busquen ara la classificació per la Competició Internacional que es celebrarà a principis de juny a França.

La Copa Catalana de Patinatge Artístic és un esdeveniment on hi competeixen els equips que no es poden classificar pel Campionat de Catalunya. Fa dos anys que hi participa l’equip B del CPA Olot, i per segon any consecutiu han aconseguit guanyar el trofeu. Amb la coreografia ‘La font dels desitjos’, el segon equip gran del patinatge olotí va desplegar un exercici millorat respecte el que va presentar al Campionat Territorial gironí, tot i la pressió existent per evolucionar el ball.

Paula Celma, patinadora equip B CPA Olot: “La pressió hi és, però ha augmentat la compenetració i la velocitat del grup, i això fa que en aquests moments gaudim patinant.”

Al Campionat gironí el B ja va fer una bona execució de ‘La Font dels desitjos’, però es va quedar fora de la classificació pel català per ben poc, en un desempat que va afavorir el GEIEG de Girona. Ara, amb la Copa Catalana a la butxaca, es marca nous objectius: el primer serà el proper 22 i 23 de març a Alcoi, on es disputarà la Copa d’Espanya i on el CPA buscarà el podi.

Carme Gracia, patinadora equip B CPA Olot: “Hem d’entrenar fort i dur per fer-ho el millor possible a la Copa d’Espanya, buscant el podi per classificar-nos per la Competició Internacional.”

La Competició Internacional tindrà lloc a principis de juny a la població de Dinan, a França.