L’equip de govern d’Olot aprova la convocatòria de cinc places de policia municipal

Al programa Pentàgon d’Olot Televisió, l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, ha explicat els detalls de les convocatòries d’agents de la Policia Municipal que la Junta de Govern Local acaba d’aprovar. L’Ajuntament vol cobrir així les jubilacions anticipades que es puguin donar pel reial decret aprovat pel govern espanyol.


L’Ajuntament d’Olot treballa amb la possibilitat que la totalitat dels 6 agents que actualment tenen al voltant de 60 anys puguin acollir-se tard o d’hora a la jubilació anticipada que permet el reial decret aprovat pel govern espanyol.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Si no és immediat, jo crec que s’acabaran acollint tots. Eren sis persones que ara d’inici tenien opció”.

Amb aquesta previsió, la Junta de Govern Local ha aprovat convocar les bases per cobrir cinc places d’agent de la Policia Municipal, quatre per oposició en torn lliure i una per mobilitat interadministrativa per a un agent que ja treballi en una altra població.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Vol dir que mirem altres policies que puguin estar treballant en d’altres ciutats i que volguessin venir aquí a Olot per donar-los una via. Tenir un policia ja format i que ja té una certa experiència sempre és positiu. Convoquem aquests cinc places. De fet, ho hem aprovat a la darrera Junta de Govern Local, i esperem poder convocar-ne més”.

L’alcalde d’Olot ha explicat que a través dels mitjans d’informació amb què compta el consistori olotí, els interessats podran accedir a tota la informació relativa a la convocatòria i les bases del procés selectiu per a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. La voluntat de l’Ajuntament és no arribar a cobrir les sis places que poden quedar lliures, sinó ampliar quan sigui possible la quarantena d’agents que actualment formen la plantilla de la Policia Municipal d’Olot. Paral·lelament, l’Ajuntament ha augmentat el nombre d’agents cívics que treballa a la ciutat, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i altres recursos, per tal de tenir cobertes les necessitats dels ciutadans.