L’Hoquei Olot aconsegueix la primera victòria del 2019 i encara manté opcions de classificar-se directament per optar al títol de lliga

L’Hoquei Olot B-Sensible ha aconseguit la seva primera victòria a la fase dels millors equips de la Nacional Catalana. Els olotins van superar per 7 a 3 al Caldes, i encara manté petites esperances per competir directament pel títol de lliga. El triomf arriba coincidint amb la primera setmana en la que el tècnic Miqui Ràfols ha tingut tota la plantilla disponible.

Ha tardat en arribar, però l’Hoquei Olot B-Sensible ja s’ha pogut estrenar amb victòria al grup dels millors de la Nacional Catalana. Feia set partits, sumant els dos darrers de l’anterior fase, que l’Olot no aconseguia un triomf, i per tant tampoc havia guanyat en el que portem de 2019. Aquesta ratxa es va trencar dissabte contra el Caldes: els olotins van superar el seu rival per 7 a 3.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Fa jornades que la buscàvem. Sabem que és difícil guanyar, però penso que en molts partits no hem sumat el que ens mereixíem. Avui hem pogut guanyar i guanyar bé.”

La victòria arriba en un moment dolç per la plantilla, perquè per fi ha pogut entrenar al complet després de l’aturada nadalenca. En aquest inici d’any, el grup ha tingut diversos lesionats i baixes per motius acadèmics.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Hem pogut preparar bé el partit i per tant hem d’estar contents per tenir tota la plantilla disponible.”

El proper partit dels de Miqui Ràfols serà contra el GEiEG de Girona, i l’Hoquei Olot necessita guanyar els dos partits que queden si volen aspirar a classificar-se directament per optar al títol de lliga.