Riudaura vota aquesta setmana sobre l’adequació del centre cívic

Aquest dilluns ha començat la consulta popular sobre el projecte d’adequació del centre cívic de Riudaura. Tots els veïns majors de setze anys poden votar si validen o no la proposta de reforma que s’ha presentat per poder reobrir l’equipament després de setze anys. Es pot votar per Internet fins diumenge i també presencialment a l’Ajuntament. Tot i que la votació no és vinculant, l’alcalde, David Jané, creu que el suport dels riudarencs és una peça necessària per poder tirar endavant l’obra.

 David Jané, Alcalde de Riudaura: Creiem que el poble és sobirà. Durant molts anys s’ha elucubrat de si el poble volia o no volia aquest espai. Com a mínim ara ho sabrem amb certesa. Més enllà del resultat, que tot i no ser vinculant legitimarà tirar endavant o no el projecte, hem intentat marcat un llistó elevat en temes de transparència i de participació, donant l’última paraula als veïns.