El centre estètic Resu Herrera d’Olot ofereix tractaments per al benestar del cos i de la ment

Aquesta setmana a l’espai Amb Identitat descobrim el centre d’estètica Resu Herrera, ubicat al primer pis del Carrer dels Dolors número 9 d’Olot. A banda dels tractaments convencionals tant facials com corporals de bellesa, el centre també està especialitzat en el benestar del cos i la ment, oferint teràpies com la kobido, un massatge efecte lifting i el reiki, una metodologia de relaxació i connexió entre el cos i la ment.


La propietària ja fa 20 anys que es dedica a l’estètica, tot i que el centre va obrir les seves portes ara fa sis anys i ja compta amb un públic consolidat de totes les edats, tant joves com persones d’edat avançada que sol·liciten, sobretot, massatges de tipus relaxant.

Resu Herrera, Esteticista: “Potser remarcaria més de tipus relaxant, els massatges relaxants o el Reiki, que és un sistema de sanació per imposició de mans, és un treball energètic i això agrada molt a la gent. Tot el que sigui relaxant, la reflexologia podal també agrada molt”

Com que els tractaments més demandats són els relaxants, el centre s’ha especialitzat en aquest àmbit oferint tot tipus de variants per afavorir la relaxació dels clients, com banys d’or, anti estrés o massatges amb olis essencials. Tot i que també s’ofereixen tractaments estètics convencionals com depilacions o teràpies per combatre la cel·lulitis.

Resu Herrera, Esteticista: “Va per temporades, a la primavera es fan molts massatges reductors, tractaments anti celulítics, moltes depilacions. I després ja es van fent més coses relaxants, va per temporades i depenent del que la gent demana. Inclús depèn del temps la gent demana més un tipus de tractament o un altre”

L’espai està ambientat per crear una atmosfera relaxant i convidar als clients a endinsar-s’hi des del primer moment que entren dins l’establiment.

Deixa un comentari