El Club Bàsquet Olot sènior femení viu el millor moment del curs després de tres victòries consecutives

El Club Bàsquet Olot sènior femení està en un moment dolç del curs. Després d’un inici de temporada nefast, on només van aconseguir una victòria en tretze partits, han canviat l’any millorant la seva competitivitat: ara mateix, les olotines porten tres victòries consecutives.

La victòria contra el Farners per 79 a 48, amb un marcador rotund de 31 punts de diferència, és l’evidència més clara de la millora que ha experimentat el Club Bàsquet Olot sènior femení en el retorn a la competició aquest 2019. Si bé les noies dirigides per Albert Farrés han viscut una primera volta de la Segona Catalana nefasta, amb tant sols dues victòries en quinze jornades, la història ha canviat radicalment en el segon tram de temporada. De moment, sumen tres jornades seguides guanyant.

Albert Farrés, entrenador CB Olot sènior femení: “De fet només n’hem perdut un de la segona volta i estem intentant estar a punt per guanyar-ne tants com sigui possible.”

La situació encara no és la desitjable pel Bàsquet Olot. Ocupen l’avantpenúltima posició, tot i avançar un lloc a la classificació per primer cop en tot el curs. Però el seu 2019 està essent molt positiu: quatre victòries en sis partits és un balanç que reflecteix el treball de les jugadores.

Albert Farrés, entrenador CB Olot sènior femení: “Intentem ser exigents: les jugadores compleixen, venen a entrenament, treballen…són molt compromeses i disciplinades.”

El proper partit de les olotines es disputarà el proper dissabte 9 de març, amb la visita del Tona al Pavelló del Pla de Llacs.

 

x