Ja estan obertes les inscripcions per als quatre tallers de dansa del festival Sismògraf

Ja s’han obert les inscripcions per als tallers del festival Sismògraf, que torna a Olot del 25 al 29 d’abril. Gràcies a l’ona expansiva tres d’aquestes activitats arribaran a altres municipis, com La Vall de Bianya, La Vall d’en Bas i les Planes d’Hostoles.


El festival estratègic de dansa d’Olot, el Sismògraf, tornarà a portar el moviment a la Garrotxa del 25 al 29 d’abril. Al voltant d’aquestes dates els garrotxins podran gaudir de la vessant més participativa de l’esdeveniment, els tallers de dansa, per als quals ja s’han obert inscripcions. Enguany se’n farà un a Olot de twerking i booty dance.

Esther Forment, Educatius i Pràctiques Artístiques Sismògraf: L’hem dividit en tres, dos són per joves i un per adults. Els fem a Olot amb Kim Jordan i Marta Muñoz.

Per inscriure’s en aquest taller, que s’impartirà les tardes del 15 al 17 d’abril al Teatre Principal, cal enviar un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat. En el marc de la programació del Sismògraf a Olot  també es podrà veure el resultat de La Bugada, un taller de creació col·lectiva que es farà a Les Planes d’Hostoles i La Vall d’en Bas, dins l’ona expansiva del festival. Totes aquelles dones que vulguin participar-hi han d’adreçar-se a l’ajuntament dels respectius municipis.

Esther Forment, Educatius i Pràctiques Artístiques Sismògraf: És un taller comunitari que passa en cadascun d’aquests municipis i tindrem la sort de veure un espectacle amb cadascuna d’aquestes dones que s’apuntin al taller. A més, en el marc del Sismògraf també ho podrem veure a Olot. Es pot apuntar qualsevol dona major d’edat, no cal que sigui d’aquests pobles.

La quarta activitat oberta d’aquesta edició és Brots, un taller sobre moviment i improvització que té lloc cada dimarts al vespre fins al 25 de juny al Centre Cívic de la Vall de Bianya. Tota la informació sobre les pràctiques artístiques del Sismògraf es pot consultar al web de l’esdeveniment. (www.sismograf.cat)