JuntsxlaVall han presentat quatre noves accions que duran a terme si guanyen les eleccions

La candidatura de Junts x Catalunya de la Vall d’en Bas, encapçalada per Toni Arimany, ha presentat quatre noves accions que vol dur a terme al municipi si guanya les eleccions municipals. Una d’elles és buscar un espai de remences on poder recuperar el passat històric de la vall i compartir-lo amb la ciutadania agafant com a exemple el que s’està fent a Sant Feliu de Pallerols.

Toni Arimany, Candidat JuntsxlaVall: “El tema de l’espai de remences a Sant Feliu mateix ells ja tenen molta cosa avançada a nivell de paper i en el nostre cas a l’espai de Can Trona es podria buscar on poder desenvolupar el que ells ja tenen treballat en paper, nosaltres tenir l’espai físic on poder fer les exposicions”

El partit també proposa seguir amb les sinèrgies entre municipis com la jornada feta fa unes setmanes a l’espai de Can Trona, on es van reunir diversos candidats per compartir experiències i opinions. I també aposten per condicionar el dispensari de Sant Privat d’en Bas i oferir millors serveis.

Toni Arimany, Candidats JuntsxlaVall: “Aquí el que volem fer doncs també és condicionar tot el món de la medicina, tot el món dels metges, cada vegada necessiten maquinàries més modernes i espais més confortables per a poder treballar i que la gent se senti còmode quan vingui al dispensari de Sant Privat”

A banda d’això, JuntsxLa Vall també volen sumar-se al projecte de càmeres de seguretat que s’està impulsant a nivell garrotxí instal·lant càmeres de lectura de matrícules a la rotonda dels túnels.