Raúl Garrido i Kevin Martínez igualen el rècord de 50 partits dirigits a la Segona B de Rodri

Raúl Garrido i Kevin Martínez es convertiran diumenge en els entrenadors que més partits han dirigit l’Olot a la Segona Divisió B. Després de l’enfrontament contra el Badalona, el tècnic valencià ja porta 50 jornades disputades a la categoria, i iguala a Rodri en aquest àmbit. El seu balanç, però, és força més positiu.

Raúl Garrido va arribar com un desconegut per gran part de l’afició quan va ser presentat com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot, després de la destitució de Martín Posse, en un equip amenaçat ben d’hora pel descens de categoria. Mig centenar de partits després, i acompanyat en tot moment per Kevin Martínez, el tècnic valencià s’ha convertit en un dels entrenadors que més empremta està deixant a la Garrotxa. Garrido es convertirà diumenge en la persona que més jornades ha dirigit l’Olot a la Segona Divisió B. De moment, i després de l’empat a Badalona, iguala a Antonio Rodríguez ‘Rodri’ en aquest aspecte, però el valencià ha arribat als cinquanta partits amb un Olot més estable i més competitiu que el del seu antecessor. Garrido porta en aquests moments 16 victòries, 21 empats i 13 derrotes, un balanç positiu que ha permès que l’Olot deixi enrere les places perilloses de la categoria després d’una salvació el curs passat de forma in extremis i impensable en el moment de la seva arribada. Amb la seva renovació pactada fins l’estiu de 2020, es preveu que el tècnic ampliï aquesta xifra.