Sant Joan les Fonts fa obres per millorar l’accessibilitat a l’ajuntament del municipi

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha iniciat els treballs de millora de la connexió entre la Plaça Major i l’Ajuntament. L’objectiu és fer que l’espai sigui accessible per a tothom, i s’aprofitarà per fer-hi altres canvis per dignificar l’entorn, com ara la renovació del brollador.


Sant Joan les Fonts ha iniciat aquesta setmana els treballs per millorar l’accés entre l’Ajuntament i la Plaça Major del municipi. Es tracta d’una actuació pendent des de fa molts anys, que té com a principal objectiu adaptar aquest punt de pas a les persones amb mobilitat reduïda.

Joan Espona, Alcalde de Sant Joan les Fonts: El que estem fent és donar la màxima mobilitat a una persona amb qualsevol disminució, perquè pugui passar sense haver de donar la volta per la carretera. Alhora també aprofitarem per remodelar el que era el brollador, perquè si baixem la cota s’ha de fer una modificació. Els serveis tècnics ens han fet una proposta que creiem que pot quedar molt bé.

Amb l’inici de les obres ha desaparegut temporalment el brollador que hi havia fins ara, que es renovarà respectant el monument que l’acompanyava.

Joan Espona – Alcalde de Sant Joan les Fonts: Allà l’emblemàtic era l’obra que van fer uns artistes locals i això es mantindrà. Entra dins la mateixa filosofia de l’ajuntament, de mirar d’on venim per saber on anem. Es tracta de fer un brollador del segle actual i no del segle passat.

La brigada municipal assumeix les tasques de l’actuació, que estarà enllestida en les properes setmanes.

Deixa un comentari