El Garrotxa Emprèn agafa el relleu de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot

Aquest dimarts es va presentar el Garrotxa Emprèn, que es durà a terme a Olot del 16 al 29 de març. Un conjunt de jornades que giraran al voltant de l’emprenedoria i l’empresa que comptaran amb tallers, xerrades, networkings i sessions de tot tipus, amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i aprendre noves maneres de fer. Durant el Garrotxa Emprèn s’entregaran els Premis 100% Emprenedors. El Garrotxa Emprèn, agafarà, d’aquesta manera el relleu de la setmana de l’Emprenedoria.

Del 16 al 29 de març tindrà lloc a Olot el Garrotxa Emprèn  amb una trentena d’activitats que giraran a l’entorn de l’empresa i l’emprenedoria. Un Garrotxa Empren que agafa el relleu de la Setmana de l’Emprenedoria, i que pretçen encabir a tot tipus de públics, des d’estudiants de secundària, amb tallers com “We make… un llapisser” o tallers de robòtica entre d’altres, fins a activitats per a emprenedors i empresaris, com la formació en màrqueting titulada “Emprendre a la garrotxa” o la novetat d’aquest any: el networking “Empresari, descobreix noves solucions a qualsevol resta”, una activitat en grups de 20 empresaris que se’ls plantejarà un repte i hauran de trobar una possible solució en forma de joc.

Joan Plana, Joves Empresaris:”Es tracta d’un taller joc amb innovació. Els empresaris s’ajuntaran i hauran de superar un repte desconegut i servirà de base del taller de networking.”

Queralt Santandreu: Joves Empresaris:”El que volem és fomentar les relacions entre empresaris, com qualsevol networking, però fer-ho d’una manera interessant per a tothom. Però a més a més, aprendre noves formes d’encarar reptes.”

La idea és que aquest networking, en futures edicions, es plantegi amb situacions reals, entre les mateixes empreses de la comarca.

L’Hospici, la seu de DinàmiG, l’Escola d’Art, la sala El Torín, Can Monsà i el teatre Principal, entre altres, seran els llocs en es duran a terme les diferents jornades i trobades del garrotxa Empren 2019, que acabarà el 29 de març amb l’entrega dels Premis 100% Emprenedors, que arriben a la sisena edició. Amb nou finalistes sorgits de dotze propostes que lluitaran per endur-se els 3.000 i 1.500 euros, respectivament. Uns premis que comptaran amb la presència de l’enginyer Xavier Verdaguer.

Eduard Llorà, promoció econòmica Consell Comarcal Garrotxa:”Ens acompanyarà en Xavier Verdaguer, enginyer informàtic amb experiència i amb un gran currículum, que ens explicarà experiències; creiem que serà una lliçó magistral. també ens acompanyarà la consellera Àngels Chacón.”

Durant aquestes setmanes es presentaran els resultats de l’estudi d’hàbits de consum als comerços de la ciutat, coincidint, precisament, amb la Setmana del Comerç.

 

x