El nou grup de reggae-dub garrotxí, Relat, publica la seva primera cançó

La Garrotxa té un nou grup musical. És Relat, un projecte de reagge-dub creat per alguns dels membres de Tortellinis, que es va acomiadar les passades Festes del Tura. Ja han publicat la seva primera cançó, En Ruta.

Alguns membres del grup de Tortellà Tortellinis continuen el seu camí en el món de la música amb un nou projecte musical, ‘Relat’ on canvien radicalment el seu so, passant-se al reagge-dub.

Nil Gallego a la veu, Martí Reig als teclats, Ferran Reig a la bateria, Martí Ollé a la guitarra i Gil Codina al saxo formen Relat, un projecte més madur i professional, que neix amb l’esperit de seguir explicant històries plegats.

Amb la publicació del primer ‘single’ comença la ruta de Relat. Properament també els podrem veure sobre els escenaris, però caldrà estar atents a les xarxes socials per conèixer els propers passos del grup i les dates dels primers concerts, que ja esperen amb ganes.

Deixa un comentari