El Vòlei Olot busca mentenir el liderat de la fase de permanència a Sant Cugat

El Club Vòlei Olot sènior femení ha disputat fins al moment quatre jornades a la fase de permanència de la Primera Catalana, aconseguint tres victòries i rascant un punt en l’única derrota que ha sofert. Tots els equips volen evitar les últimes quatre places, que comportarien el descens de categoria, i la dinàmica que han agafat les jugadores de Carlos Costabel és bona.

Helena Ortiz, jugadora del Club Vòlei Olot: “De moment anem en la bona línia perquè necessitem victòries per mantenir-nos a la Primera Catalana.”

Els bons resultats han portat a l’Olot a liderar la fase de permanència, però dissabte tenen un partit complicat: visiten la pista del Sant Cugat, a dos quarts de set de la tarda. El Sant Cugat colidera la categoria, amb una sola derrota, precisament davant les garrotxines per 3 a 0. Una victòria permetria a l’Olot agafar distàncies a la classificació.

Deixa un comentari