L’Hoquei Olot B-Sensible busca a la pista del GEiEG una victòria necessària per millorar la dinàmica de l’equip

El Club Hoquei Olot B-Sensible juga un partit vital aquest diumenge a la pista del GEiEG de Girona. Els de Miqui Ràfols necessiten la victòria per escalar posicions i arribar amb opcions de salvació directa a l’última jornada.

Després d’aconseguir la primera victòria en sis partits a la segona fase de la Nacional Catalana, el Club Hoquei Olot B-Sensible vol aprofitar les dues jornades que queden per acabar amb les millors sensacions possibles. El primer d’ells serà contra el GEiEG de Girona, aquest diumenge. Tot i que els de Miqui Ràfols saben que és complicat optar a un dels quatre primers llocs, que donarien la salvació directa a l’equip, encara existeixen possibilitats matemàtiques d’arribar-hi; si més no, la suma dels màxims punts possibles els permetria escalar posicions i emparellar-los amb un rival més assequible en cas d’haver de jugar les eliminatòries per evitar el descens.

Miqui Ràfols, entrenador Club Hoquei Olot B-Sensible: “Sempre és millor que et pugui tocar un segon o un tercer que un primer, a priori. Per tant els punts són molt necessaris també per enllaçar una bona dinàmica per l’equip de cara al tram final de temporada.”

El partit serà dur: el GEiEG de Girona també necessita els punts, i és l’equip menys golejats d’aquesta fase. S’enfrontaran dos dels millors sistemes defensius de la categoria.

Miqui Ràfols, entrenador Club Hoquei Olot B-Sensible: “És una pista molt complicada, de parquet, amb jugadors molt tècnics i de molt bon patí. És la quarta vegada que m’enfronto al GEiEG com a entrenador i encara no he guanyat cap partit.”

El partit tindrà lloc diumenge a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda, a Girona. L’enfrontament es podrà veure en directe per Olot Televisió.

 

x